tisdag 1 februari 2011

Ostbricka - så här såg den ut.

Här är ostbrickan vi åt i helgen, förresten. Ni fick ju bara en bild på ostarna när de var inplastade, och det är ju inte riktigt samma sak som när de är rumstempererade och fria från sitt plastfilmsfängelse.

Alltså, det är helt märkligt att säga det, men Saint Agur'en var faktiskt godast när man åt alla tre samtidigt (Gorgonzola, St Agur & Roquefort).

Det trodde jag aldrig. Alla tre var verkligen jättegoda och precis som de skall vara, krämiga och starka och ...ja, helt perfekta.
















Fast det är klart, det är få saker som slår en bit Roquefort, valnötter och honung tillsammans med ett glas Sauternes.

Valnötter och honung... Det blir liksom inte smaskigare än så!
Jo, kanske med en fin aprikosmarmelad.

Känner mig som Homer Simpson som säger: "mmmmmmmmmmm - cheeeeeese", samtidigt som han dreglar och blir okontaktbar.

:) // Ann

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar