torsdag 24 februari 2011

Kakvrak - Cake wrecks - misslyckade tårtor

Alltså, en av mina favoritbloggar är www.cakewrecks.blogspot.com.
En sajt tillägnad fula och misslyckade tårtor, cupcakes och andra totalhavererade bakverk.
Det är hur kul som helst.

Ett återkommande tema är ju de tårtor som är beställda från bagaren, som har fått instruktioner om vad de skall skriva på en lapp (säkert via ett telefonsamtal), där den som bakar spritsar gratulationen OCH intruktionen: "Congratulations Michelle 37 years old, write text big and in gold" på hela tårtan...
HAHAHAHA!

Sen är det bilder på generellt sjukt misslyckade bakverk.

Sitter man och surfar runt på bak-sajter och bloggar ofta (som jag) så ser man ofta en idé eller en bild som man verkligen gillar och blir inspirerad av, som man vill baka själv. Och det är många som gör så. Och det är tydligen många som misslyckas, och ibland så fatalt att ..jag inte finner ord. Men kul är det!
Och det är tydligt att folk har humor och lägger ut bilder på sina egna misslyckade grejer.

En del saker som också är riktigt roligt är affärer som lägger ut egenproducerade tårtor som är menat att konsumenter skall köpa, som ser ut som... ja... döm själva. 

Här är några klassiker:


 Alla bilder lånade från www.cakewrecks.com  
...titta närmare. Det är inte bara texten som är lite galen. Plastbabies som sitter på jättemorötter (eller orange bajskorvar) i frosting, omgärdade av ...ja, vad?Tänk den lilla söta tjej som älskar hundar. WOOF! Snacka om mardrömmar i ..typ 14 år framöver!!!  
Eehh, wtf? Äta en babyrumpa? "Dig in", liksom. Dessutom en glänsande svettig babyrumpa med läskiga fötter i märkliga proportioner.
No thanks!


Ja, alltså... den här kostar ju faktiskt bara 5 dollar... :)


Classy!! En cupcake variant på en te-kanna.
Förskräckligt! 
15 dollar skall de ha.
-WHAT??!?Åh, mums!!

Hahahahaha, en bra idé kan man tycka. Men utförandet kanske lämnar lite att önska...AAAAAAaaaaa!! Return og the dead poodle. Kan bli en bra skräckis...Vi avslutar med denna. Någon har alltså gått igenom trubblet att frosta, spritsa och spraymåla en tårta. Sen har någon inkompetent dåre fått ansvaret att skriva födelsedagshälsningen. Snyggt va?
Happy birtday? Vad är en birtday? 

:) // Ann

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar