torsdag 24 mars 2011

Geniet hissar och dissar - allt möjligt del 2.

Då var det nästan fredag!
Här är "Geniet hissar och dissar - allt möjligt del 2":


BONDFILMER:


HISS: Casino Royal. Daniel Craig på Bahamas. Riktigt bra film. Jag & Mannen firade semester där innan filmen kom och var på tre ställen nämligen Atlantis, One and Only Ocean Club och Compass Point. Alla dessa ställen visades i filmen!  

DISS: Moonraker. Men seriöst... Lååångsam film och jag gillar inte "Jaws". Är det meningen att vi skall bli nervösa av honom eller att vi skall tro att James Bond skulle bli det?MADONNA-LÅTAR:

HISS: Cherish, Papa don't Preach, Like a Prayer, Ray of Light & American Pie, Vouge. Jag brukar alltid göra bil- eller dans-testet. Funkar låten i bilen och gör att man känner sig som den coolaste bruden i världen, eller gör den att man vill dansa eller uttrycka sig (Live to tell är också väldigt bra) - då är det en bra låt!

DISS: American Life, Beautiful Stranger, Hanky Panky. Även superstjärnor har sina dalar. Madonna har massor. Gillar egentligen inte hela hennes S&M-period på 90-talet.DRINKAR:

HISS: Campari & apelsinjuice, Bahama Mama, Strawberry Daiquiri, Pina Colada. Men guuud så gott!!

DISS: Hot Shot - lukten av Galliano får mig att rysa. För många under student-tiden. Kan inte lukta på det än idag utan att få kväljningar. Brrrr!GLASS:

HISS: Ben & Jerry Cherry Garcia, Djurgårdsglass Belgian Chocolate, äkta RomRussin, RC's Stracciatella

DISS: SIA Tuttifrutti, SIA Päronglass. Konstgjorda smaker och läbbiga råvaror får mig att ge bort glassen till närmaste människa, som i vanliga fall är min man... Han äter allt som är kallt och liknar glass. :)TRÄD:

HISS: Ekar är i en klass för sig för mig, sen följer hängbjörkar, kastanjer, lönnar, granar, äppelträd, pilar och egentligen massor av träd. Jag gillar verkligen träd. Utländska träd som asiatiska träd och amerikanska träd är häftiga också. :)

DISS: Alar... De växer ofta i sump, har vårtiga blad och konstiga kottar som man gör illa sig på när man ska ner och bada i någon sjö. Sen sitter det i ryggraden från barndomen att det sitter en enorm mängd med fästingar och bara väntar på att man skall gå förbi... Rönnar är inte heller så fina, förutom på hösten när rönnbären lyser röda och grenarna är nakna mot en isblå himmel men det är ju bara en kort stund...TV-PROGRAM:

HISS: Project Runway och Top Model. Lite skämmigt att erkänna, men jag gillar dem. Speciellt Project Runway.

DISS: Allt som har med TV's version av fejk-glamour att göra. Östermalmsfruar, Hollywoodfruar, Stylisterna etc. Egentligen de flesta programformat som de envisas göra svenska versioner av. Ja, till och med Sveriges Mästerkock. Den är helt enkelt inte är lika bra producerad som förlagorna i tex Australien eller England.

**

Jag avslutar med en bild på en himla rolig skylt som satt runt omkring restaurangerna på Atlantis på Paradise Island. 

Se och njut och dröm er bort om ni har tid att titta på deras hemsida www.atlantis.com.

Skyltmakaren har humor, det är ett som är säkert!

:) // Ann

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar