tisdag 11 januari 2011

Skebo herrgård

Hejsan allihop, Mannen och jag pratade om vår senaste herrgårdsweekend, i höstas. Härligt, härligt! Måste dela med mig även fast det var en stund sedan.
Kanske lite skönt att inte se bilder med snö på, för gudarna skall veta att det finns tillräckligt med snö utanför fönstret...
Anyways, vi fick en fantastisk barnvakt (tack Sussi!!) för första gången på x antal år och kunde åka till Skebo Herrgård (www.skeboherrgard.se ) där vi njöt av ett strålande dygn.
Skebo Herrgård rekommeneras väldigt mycket  till er där ute, som behöver åka iväg på en retreat. Kom bara ihåg att säga att ni vill ha ett nyrenoverat rum.
Maten håller abnormt hög klass (nästan allt är ekologiskt) för kockarna har en enorm ambitionsnivå (och jag ääälskar vällagad och tjusig mat!!), brasor sprakar, servicen är försklassig och hela herrgården är väldigt tjusig och ligger vid en sjö och har en egen å som man kan både bada och ro i! De har en byggnad på ägorna där det finns en liten pool och ett spa i. Allt som allt, så är det ett jättefint ställe, utan att det för den sakens skull är snobbigt - snarare tvärtom. Skebo är verkligen ett ställe som har båda fötterna på jorden.
Här är några bilder. Ja, det är jag... :)


Bilder från vardera sida herrgården samt en bild från avkopplingsrummet / baren.

:) // Ann

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar