torsdag 17 november 2011

Geniet hissar - Panduro, som satsar på dekorerade bakverk, utstickare, sockerpasta, marsipan och pastafärger.Bild lånad från www.hetzoetewarenhuis.nl

Ja! Panduro har hakat på trenden.
Att dekorera bakverk har ju verkligen blivit en väletablerad hobby här i Sverige, och det är på tiden att hobby-leverantören nummer 1 - Panduro - också har insett det och utökat sitt sortiment.

De har Ballina sockerpasta, FunCakes sockerpasta och FunCakes marsipan som alla finns i en mängd härliga färger i klara nyanser.
De har också gelefärger (i ett begränsat urval) och egenproducerade livsmedelsfärger som man kan färga frosting, godis, smeter och degar med.Bild lånad från www.ciao.se

Panduro har det mesta som man behöver för att komma igång med att dekorera tårtor eller cupcakes och jag är jätteglad över att de har tagit in fler baksaker (utstickare, spritsar, tyllar, cellofanpåsar, fina band, klubbpinnar, formar etc.) i sitt sortiment.

De är lite dyrare än andra och de har naturligtvis ett väldigt begränsat sortiment. Men Panduro har väl aldrig varit kända för sina extra-priser, eller hur?

Jag blir i alla fall gladare ju fler affärer som tar in roliga och spännande bak-saker.
Att de också har så här snygga plåtburkar som man kan ha kakor i, gör ju inte saken sämre direkt.
Här ser ni "Tilda Christmas House"-burken som kostar 99 kronor.
Love it!
Go Panduro!

:) // Ann

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar