fredag 1 april 2011

Hello Kitty - till en nyopererad dotter som har väldigt ont...

En fin Hello Kitty-bild till dig kära dotter som just nu ligger nyopererad i vår dubbelsäng.


... min dotter har väldigt ont.

Hon opererades idag. 

Det var ett "enkelt" ingrepp för att ta bort polyper bakom näsan som har gjort henne täppt i näsan under merparten av hennes liv.

jaaa...själva operationen i sig gick väl bra, men under uppvaket och den sk. eftervården (hahaha, ett MYCKET bittert och arg skratt) gick allt åt helvete.
Stackars barn. Jävla privat vårdinstans. Gå INTE till Odengatans Läkarhus på 13:e våningen. Gå INTE dit. Det känns som att bli raskt förflyttad till en gammal öststat eller svart-klinik som opererar en under väldigt knappa förhållanden och som skjutsar ut en genom dörren alldeles för fort efter opererationen - utan kontaktinfo, smärtstillande, blödande och kräkandes.
Så upplevde vi det. Vår dotter kräktes i hissen på väg ned och var ett vrak, men hon var enligt dem - redo för hemfärd.
"Det blir skönt för henne att komma hem... och så behöver vi rummet NU!"

Vill ni har ett bra ställe för era barns operationer - se till att ni blir remitterade till Danderyds Sjukhus istället - DÄR har de den finaste av fina vårdinrättningar för barn (och deras oroliga föräldrar).

För vår dotter som opererades i Läkerhuset på Odenplan blev timmarna efter operationen en mardröm.

För vår son som opererades på Danderyds Sjukhus (han förminskade sina halsmandlar för något år sedan) så blev det en fin och positiv upplevelse som han gärna skulle göra om.... Disturbing, I know...

Love you Baby! Hoppas att du blir bättre snart.

:) // Mamma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar