torsdag 2 februari 2012

Geniet hissar - Lättpanerade fiskfiléer från Findus














En sån här produkt gör livet lite enklare för en, när man har lite bråttom men ändå vill äta både bra och gott.
Findus har en "Lättpanerad fiskfilé med smak av havssalt och peppar" i sitt djupfrysta färdig-sortiment, som både är väldigt god och enkel att tillaga.

Den innehåller bra saker, här är innehållsförteckningen:










...och för alla er som inte har ett mikroskop brevid er så kan jag berätta att det står; 75% Pangasiusfiléer, vetemjöl, rapsolja, rismjöl, polentagryn, majsmjöl, havssalt, skummjölkspulver, jäst, svartpeppar, lökpulver, salt och vitlökspulver.

:)








Så här ser de ut i djupfryst tillstånd, på en plåt som skall in i ugnen.











...nu skulle man tro att jag skulle visa en fiskfilé som är färdigtillagad, som ser sådär krispig och god ut som den gör på förpackningen.
Och den VAR väldigt fin och god för att vara en färdigköpt panerad fiskfilé.

Men - problemet är ju att när maten är färdig så är den ju som allra godast, och då jag har vääääldigt svårt att komma ihåg att ta bilder.
Så då äter vi istället.
Bare with me, folks!
Men trust, den är bra! Jag gjorde en dillsky-sås och serverade med kokt mandelpotatis.

Barnen kommenterade att det kanske var lite väl mycket svartpeppar på dem, men det hindrade dem inte från att äta upp allt.

:) // Ann

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar