Oj! Om ni bara visste hur god den här tallriken var, så hade ni gjort den direkt! Inga krusiduller, vi går rakt på sak direkt.
RECEPT - Geniets italienska sommartallrik för två.
- 4 - 5 st ganska stora tomater, på kvist
- 3 st äkta mozzarella ost (helst buffelmozzarella)
- 1 påse ruccola (färdigsköljd?)
- 1 kruka färsk basilika
- 1 påse pinjenötter (som du rostar i torr panna på låg värme)
- Parmaskinka, Serrano eller Crudo (ta din favorit)
- Reducerad balsamvinäger (jag använder I Love Eco, Icas egna eko-märke)
- Salt & svartpeppar
- Olivolja
Strö över ruccola och basilika och salta och peppra igen.
Lägg upp skinkan ovanpå salladen och strö över de rostade pinjenötterna.
Avsluta med att ringla över reducerad balsamvinäger och dra några extra drag med pepparkvarnen.
Ta ut tallriken i sommarsolen, sätt er under ett parasoll och njut.
Bon Appétit!
:) // Ann
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar