Jag älskar fördrinkar! Jag tycker att det sätter tonen direkt. Det är så himla trevligt att både dela ut dem till sina gäster och att få dem i handen när man går bort.
Nu skall jag berätta hur jag brukar göra världens godaste vindrinkar som passar lika bra på tu man hand med Mannen eller väninnan, som i ett stort sällskap.
Drinkar smakar ju allra bäst när solen skiner och musiken spelar i bakgrunden, men om det regnar så blir man snabbt på bättre humör med denna drink i handen.
Geniets recept på fördrink/sommardrink/vinbål:
- 2 delar vitt torrt vin
- 3 delar smultronläsk
- 2 delar ananas/cocos juice
- 1 del grappo eller sockerdricka
Blanda allt i en stor karaff.
Lägg en fryst jordgubbe och en isbit i varje glas (helst champagneglas), och häll upp drinken och servera med en gång gästerna kommer in genom dörren.
Smaskens!
Oh, om du tycker att det blir för lite eller för mycket av någon smak, så häll bara på mer eller mindre av det... Man justerar smaken efter hur man vill ha det själv.
Smaka, smaka, smaka innan man serverar - det är nyckeln till succé.
:) // Ann
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar